Här är du:

Statusmeddelande

Submissions for this form are closed.

SSK Återträff

Unpublished

 

En återträff för nyblivna astma/KOL-sjuksköterskor som avslutade Vård vid allergi, astma och kronisk, 15hp på Högskolan Kristianstad 2018.

 

Datum:  4 april 2019 - INSTÄLLD 

Tid: 08.30 - 12.00

Lokal: KAAKs konferensrum - Lasarettsgatan 7, våning 1, 221 85 Lund

 

Under förmiddagen erbjuder vi en chans att träffa era kursare igen för att diskutera era upplevelser av att komma ut på arbetsplatserna igen med ny utbildning i bagaget upplevelser och hur man arbetar vidare med astma/KOL-mottagningen.

 

 

 

Kursarrangör är Kunskapscentrum för Allergi, Astma & KOL. Kursledare är astma, allergi, KOL-sjuksköterskorna Ulrika Berg och Benita Björk.

 

Avgift för deltagare inom Skåne är 500 kr/person exkl. moms.I avgiften ingår förmiddagsfika. Utebliven närvaro debiteras om avbokning inte har gjorts. 

 

Anmälan görs genom att fylla i formulär i Utbildningskalendern och skicka till oss senast den 28 mars 2019. Antal deltagare är max 24 och kursen kan bli fullbelagd före sista anmälningsdag. Anmälan görs via Vårdgivare Skåne

https://vardgivare.skane.se/kompetens-utveckling/utbildningar/utbildning...

 

Kontakt vid frågor om kursupplägg är Ulrika Berg, ulrika.berg@skane.se, 0725 - 93 04 83. För övrig information och avbokning kontakta Sissela Silvmarker, sissela.silvmarker@skane.se, tel: 046-17 56 09.  

 

Vägbeskrivning: Kunskapscentrum för Allergi, Astma & KOL ligger på Lasarettsgatan 7 ligger i Rehabhuset på södra sjukhusområdet, nära Valvet. Det är mycket ombyggnad på och kring sjukhusområdet på grund av spårvagnsbygge. Var därför ute i god tid. Länk till kartor på SUS hemsida.  

 

Välkomna!